logotyp
Bilder1 / 8 -
Bilder2 / 8 - Styling tjejrum. Från lager till tjejrum...
Bilder3 / 8 -
Bilder4 / 8 - Inspiration finner du även på htttp://lyckligahem-inspirerar.blogspot.se
Bilder5 / 8 -
Bilder6 / 8 -
Bilder7 / 8 - Come and share a pot of tea with me and feel the harmony:) Jane
Bilder8 / 8 - INSPIRATION FINNER DU UNDER FLIKEN INSPIRATIONS BLOGG!

Inredningshjälp,Homestyling/homestagingDu och dina vänner kanske vill ha en kurs i inredning, tips och idéer, till exempel lära er att skapa ett moodboard/collage med färger, stil, inredning, känsla...för att utveckla ditt hem. Jag är utbildad lärare med stor erfarenhet och certifierad inom inredningshjälp, homestyling/flyttstyling, dekoratör och feng shui konsult.

Vill du ha dukningshjälp, tema och tips till en större fest eller bröllop så kan jag hjälpa dig med detta.

 Först träffas vi och går igenom dina önskemål och behov, detta sker kostnadsfritt. Därefter ger jag dig ett kostnadsförslag.

 

J;styling1/INREDNINGSKONSULTATION

Vill du ha inspiration, nya förslag, någon att bolla dina tankar och idéer med så är paket J;styling 1,lämpligt.

Idéer på plats; Detta paketet är för dig som vill ha en objektiv expert, du får  lite hjälp för att komma igång. Jag kan ge dig smarta och snygga lösningar där vi kan förändra med det som redan finns eller med råd och tips hur du kan förnya med möbler, färger och andra inredningsdetaljer. Detta gör det lättare att komma vidare i hemmet.

Jag kommer hem till ditt hem under ca. 1 1/2 timme, och hjälper Dig att se hemmet med nya ögon.

Har jag inte möjlighet att komma hem till dig så kan jag hjälpa dig genom mejl, sms och mobilsamtal.

Pris från 1000kr...

 

 

J:styling 2: Inredningshjälp hemma

Detta paket passar dig som kanske har fastnat hemma i ett eller flera rum, du får inte till känslan och stilen som du vill ha, det hjälper jag dig gärna med.

Du kanske är nyinflyttad och har inte tid och lust att fixa till.

Jag hjälper dig genom en konsultation då jag kommer hem till dig och vi går igenom hemmet och kollar av vad du känner och dina önskemål.

Du vill ha möbleringsskisser, ljussättning, materialval, inköpslista med möbler, textilier, detaljer, collage med känsla och stil.

Jag hjälper dig att investera i tid, att få till det hemma så du trivs och känner dig trygg och lugn, att ditt hem är din fristad och personligt. Du får nya idéer, tips, kunskap, lösningar som du kan använda vidare i hemmet. Du behöver inte söka runt då du får en inköpslista med inköpsställen och priser.

Du får ett inredningsförslag med skisser, teckningar, möbelförslag, tygprover, tapet- och färgprover etc. Sedan träffas vi för en presentation där vi går igenom hela idéförslaget, så att du har möjlighet att kommentera, fråga och komma med invändningar. Under ett inredningsuppdrag finns chansen att låta den nya inredningen växa fram steg för steg

Varje hem är unikt. Därför anpassas varje uppdrag efter just dina behov och önskemål. Det är en process som får växa fram med kommunikation oss emellan, jag kommer även ut på ett uppföljningsmöte för att se och höra om du fått till det som du ville.

Du får tips och idéer för att få ditt hem att representera dig och din familj att uttrycka er personliga stil. Jag hjälper dig att organisera där det känns kaos. Hjälper er att mixa era stilar till en harmonisk. Bättre arealutnyttjande av hemmet, färg och materialval, möblerings placering, belysning, textilier som mattor, kuddar och gardiner, dekorations tillbehör.

Jag kommer ut på ett kostnadsfritt möte då vi träffas och pratar igenom om vad du behöver hjälp med. Jag lämnar därefter ett kostnadsförslag. Har jag inte möjlighet att besöka dig pga avstånd eller dyligt, så kan jag ge dig god service genom mejl, sms och telefonsamtal.

Från 3000kr...

 

J;styling 3, Homestyling/flyttstyling

Ska du sälja ditt nuvarande boende och behöver hjälp med att fixa till det inför fotografering och visning av hemmet, då kan jag hjälpa dig med detta.

Jag ger dig  tips och råd för att lyfta fram bostadens fördelar och höjdpunkter.

En attraktiv bostad för många spekulanter.

Att finna en balans mellan privat och offentligt.

Att rensa ut det som kan störa på en fotografering och visning.

Detta kan hjälpa dig att få fler kunder och högre pris.

Så många sinnen som möjligt ska beröra kunden till ditt hem.

Jag kommer till dig och går igenom hemmet och därefter får du ett kostnadsförslag. Bor du långt bort så kan jag ändå ge tips, idéer som är viktiga och lönsamma inför en visning, henom mejl, sms och telefonsamtal.

Från 1000kr...

 

 

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig på min mobil 0768410016 eller per mejl 0911.66383@telia.com eller genom att fylla i kontaktrutan på startsidan / Jane

 

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________________

 

 

Hon förtrollade vårt kala och trista hem i ett nafs, till ett varmt och ombonat hem,

det var som en skänk från ovan.

Att hon dessutom fick en balans i huset mellan de olika rummen, mellan mig, min man, och mina barn var bara en helt otrolig känsla.  Vi stormtrivs hemma nu och kan bara sammanfatta det med "total harmoni".

Det är det bästa jag har gjort för mitt hem att jag tog in Jane som konsult, hon var värd varenda krona! Dessutom var det som att få en inredningskurs, jag lärde mig massor under denna process. Vill ha med mig Jane till vartenda hem jag har.

                                                                                                                                                 Maria

 

 ____________________________________________________________________________________________

 

 

Jag kontaktade Jane för att få hjälp med styling av vårt vardagsrum. Det är det vackraste rummet i huset med stora fönster, högt i tak, stort och luftigt men därför också ganska besvärligt att få trivsamt.

Jane var otroligt duktig på att lyssna in och förstod mina tankar och önskemål kring användningsområde, stil och färgsättning. Det blev klockrent! Hon kom med idéer som jag inte ens tänkt på som förändrade hela rummets karaktär.

Nu har vi äntligen ett vardagsrum som utstrålar precis den funktion och harmoni som jag så länge försökt få till. Det har blivit ett rum där hela familjen samlas.

                                                                                                                                                 Magdalena

_____________________________________________________________________________________________

Lyckliga Hem Instagram inspiration


 

 

sidfot